Kapcsolatfelvétel

Segítségre van szüksége a legmegfelelőbb biztonsági zár, plomba kiválasztásában? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégánk, műszaki és kereskedelmi kérdésekben is szívesen áll rendelkezésükre!

Név
Telefonszám
Cégnév
Email
Üzenet
 

Rólunk

 

Tisztelt Látogató!

 

Cégünk 2002 augusztusában alakult. Célunk, hogy a szállítmányozás, anyagmozgatás terén biztonságos kiegészítő megoldást kínáljunk az árufelügyeletre és a szállítmány azonosítására. Ennek jegyében az elmúlt években gondosan válogatott gyártókkal alakítottunk ki rendkívül megbízható partnerkapcsolatokat. Több fajta biztonsági zárat, plombát, vámzárat, seal-t kínálunk különböző alkalmazásokra. Az általunk forgalmazott termékeket hazai és multinacionális partnereink számos területen – konténerek, teherautók, vasúti kocsik, tartálykocsik, bejáratok, mérőeszközök, pénzeszsákok, szekrények, borítékok… stb. – lezárására használják.

 

Termékeink, biztonsági zárak (plombák) egyszer használatosak és a könnyebb azonosítás érdekében egyedi vevőazonosító felirattal, nyilvántartott sorszámozással rendelkeznek. Felhasználási területtől függően kínálunk fém és műanyag zárakat. A piaci igények kielégítése végett forgalmazunk NAV (VPOP) által engedélyezett címzett – feladó státusszal rendelkező vámzárat is.

 

Amennyiben segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Megkeresésüket várva, üdvözlettel:

 

Bernáth Dániel
ügyvezető igazgató